Wist u dat...... CELLULITE

- een ontstekingsproces is
- geen ophoping van vet
- voornamelijk bij vrouwen voorkomt

Om cellulite te kunnen behandelen moeten we eerst weten waardoor het ontstaat en aan welke eisen de producten moeten voldoen om resultaat te behalen! Onder invloed van een verstoring in de micro doorbloeding wordt vocht in de weefsels vastgehouden, hierdoor wordt het fysiologisch evenwicht tussen de aan- en afvoer van weefselvocht verstoort waardoor oedeem ontstaat. Het is dus geen vetprobleem maar een verandering in de structuur van het vetweefsel! De oorzaken zijn meestal hormonaal.

Herstel kan alleen maar plaatsvinden indien het fysiologisch evenwicht wordt gerepareerd zowel in elasticiteit, tonus als hydratatie

CELLULHiTECH

is een splinternieuwe formule gebaseerd op diverse patenten en is wetenschappelijk bewezen! Het bevat slechts 2 producten; een serum en een crème.
Deze producten herstellen de normale fysiologie en bio-mechanische eigenschappen van de huid waardoor de vetkussentjes van deze sinaasappelhuid verdwijnen!
Door een micro emulsie op basis van vloeibare kristallen worden alle huidlagen tot in de diepte van vocht voorzien waardoor het transport van weefselvloeistof alsmede de micro doorbloeding wordt hersteld. De huid krijgt hierdoor weer voedingsstoffen en zuurstof waardoor de afvoer wordt verbeterd.
Conclusie: de huid wordt gladder, strakker en het vochtgehalte wordt genormaliseerd. De kleur wordt gezonder, de infiltratie verdwijnt en de huidtemperatuur wordt weer normaal!! Zeker een aanrader want het werkt gegarandeerd.

Actieve stoffen zijn o.a. gele klaver, coumarin, rode grapefuit, ginko biloba, dp4g, carnitine, phosfatidylcholine, cafeine, paardenkastanje, escine, vitamine E en groene thee.

Twee patenten maken CELLULHiTECH compleet.