GEPERSONALISEERDE PEELING

De behandeling bestaat uit een voorbehandeling met diverse etherische oliën, vervolgens wordt de peeling samengesteld uit diverse synergien en er wordt afgesloten met een korte massage. Een complete behandeling op maat gemaakt en op het moment samengesteld voor een optimaal resultaat!

MASSAGE

Deze unieke geur- en gevoelsbeleving zorgen voor pure wellness en ontspanning! Een mix van diverse massagetechnieken uit zowel Europa als Azie maakt van deze massage een bijzondere ervaring voor alle zintuigen. De massage oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk, huidvriendelijk en bevatten kostbare essences.

SENO 3D

Borstbehandeling om de tonus en het volume te verstevigen zonder het hormonale systeem te beïnvloeden! Specifiek gericht op de huid, het onderhuids bindweefsel en het vetweefsel, niet op het klierweefsel!! Volume wordt bereikt onder invloed van wederom een D – brevet . Deze synergie van actieve stoffen wordt ook wel cosmetische lipofilling genoemd. Wetenschappelijk bewezen 11,3%. (NB thuisgebruik is noodzakelijk na behandeling voor goede resultaten)

BIOLIFTING Anti-aging behandeling op basis van de zg. cosmetic bio-revitalization. De huidcellen worden van nieuwe energie voorzien door hun stofwisseling te stimuleren, vrije radicalen worden bestreden en de normale fysiologie wordt weer hersteld. Biolift revitaliseert de huid met actieve stoffen die de celfuncties stimuleren, voeden en beschermen. Decollete en borsten voelen vrijwel onmiddellijk zacht en elastisch aan.

PUSH – UP Deze cosmetische lipofiller is bedoeld om de borsten enigszins in volume te doen toenemen. Door een gecombineerde werking van 3D FORFILL fytocomplex en andere vetopbouwende eiwitten en enzymen stimuleert vetcellen tot opname van vetten waardoor hun volume toeneemt! Geschikt voor alle leeftijden.

ALGEN

ALGEN (Complex L, F en M) Door het hoge en geconcentreerde gehalte aan mineralen, spoorelementen, mucilage (slijm) en vitamine A zorgen deze algen voor een gladde en zijdeachtige huid. Deze algen onderverdeeld in 3 types verschillen in samenstelling waardoor diverse behandelingen mogelijk zijn.

COMPLEX F Bevat fytoalgen, bruin zeewier en is rijk aan jodium waardoor hij bij uitstek geschikt is voor cellulitis en afslankmethodes.

COMPLEX L Bevat fytoalgen, jodium en is zeer rijk aan aminozuren en vitamines. Afgewisseld met complex F worden deze algen ingezet bij afslankmethodes en cellulitis behandelingen om de huid te hydrateren en te verstevigen. Door de verstevigende en vochtinbrengende werking is deze als tevens bij uitstek geschikt voor de droge, slappe en/of verouderde huid.

COMPLEX M Dit is een concentraat van zeealgen uit de Engelse kustwateren. Een soort romige modder. Rijk aan mineralen, vitamines en micro voedingsstoffen. Reinigt, stimuleert en versterkt de stofwisseling . Voor ieder huidprobleem.

MODDERPAKKING SENSIDERM

Modderpakkingen voor de droge, vetarme, overgevoelige en/of allergisch reagerende huid. (o.a. couperose, rosacea, psoriasis). Deze modderpakking bevat zowel witte als groene klei dat de huid reinigt, onzuiverheden wegneemt , verzacht, kalmeert en hydrateert! Tevens in combinatie met Xtra Tone , welke de elasticiteit , tonus en souplesse stimuleert.

BALNEOTHERAPIE

Een wellness behandeling die pure ontspanning biedt voor lichaam en geest. Doordat deze badtherapie (thermen) belangrijke biochemische reacties veroorzaken in ons lichaam brengt het evenwicht , herstelt de celstofwiseling en natuurlijke weerstand zowel inwendig als uitwendig!

ALGEN en JODIUM Gebaseerd op o.a. organisch jodium, zeewier, berk, klimop en paarde kastanje. Werkt vochtafvoerend, remineraliserend en verzachtend. Indicaties: cellulitis, vette huid met aanleg voor acne, schilferende, uitgedroogde en slappe huid.

RLS Deze badolie werkt sterk ontspannend, kalmerend en reinigend op de huid. Aanbevolen bij stress, irritaties, en vroegtijdige veroudering.

EQL Herstelt het evenwicht in de huid. Deze badolie heeft effect op de doorbloeding van de huid, werkt reinigend en is daardoor zeer geschikt voor de wat vette, onzuivere huid of bij cellulitis. Herstelt tevens de uitwisseling van voeding- en afvalstoffen waardoor het vochtafdrijvend en detoxend werkt, ideaal bij problemen als oedeem, slappe en/of verouderde huid!

ROS Herstelt de structuur van de huid. Door het stimuleren van de microcirculatie wordt de uitwisseling van voeding- en afvalstoffen versterkt. Alsmede worden de tonus en elasticiteit hersteld waardoor het een goede remedie is tegen rimpels en slappe huid. Doordat de zuurstofopname wordt verhoogd is hij tevens geschikt voor een vale, droge en vaak koude huid!

BAGNOATTIVO Uitermate geschikt als voetenbad. Doordat deze badolie rijk is aan actieve stoffen zoals Tea Tree, Lavendel, Salvia etc. vormt hij een goede behandeling bij zweetvoeten en kloven. Maar ook gewrichts- en of spierpijnen hebben hier baat bij of een overmatige zweetklierafscheiding, en een droge schilferende huid. Het heeft een genezende werking en versterkt de afweer tegen micro organismen (bacteriën, schimmels en virussen)

THALASSO THERAPIE is een verzamelnaam voor behandelingen met zeemineralen, algen en Dode Zeezout! Worden onderverdeeld in Balneotherapy, Algenpakkingen en Dode Zeezoutbehandelingen. Puur, boordevol mineralen zoals calcium, fosfor, magnesium, selenium etc. De zee heeft altijd een grote aantrekkingskracht gehad als bron van gezondheid, schoonheid en welzijn, door de gelijkenis tussen de samenstelling van het menselijk organisme en de elementen van de zee (water, zeewier en zouten) worden deze behandelingen dan ook direct opgenomen door ons lichaam!

*** Indien de BALNEOTHERAPIE of ALGENPAKKINGEN worden gecombineerd met OSMODERM Dode Zeezouten versterken zij onderling de werking waardoor een extra krachtig effekt wordt veroorzaakt. Herstelt de natuurlijke weerstand, celstofwisseling en vergroten het gevoel van welzijn. Pure Wellness!

THERMOFANGO

Een speciale moddercrème met een bijzondere samenstelling. Het bevat klei, algen en hoogwaardige natuurlijke extracten. Deze pakking vormt een integraal onderdeel in diverse behandelprogramma’s. Door de stimulerende werking op de doorbloeding (cold &hot zones) ontstaat er een verschuiving in de microcirculatie, zg. ‘vatengymnastiek’! Inzetbaar bij diverse huidproblemen, zoals lokale contourverbetering; slanker, onzuivere huid, cellulitis, spier- en gewrichtspijn, lymfe drainage wordt bevorderd, elasticiteit en tonus worden verbeterd!

KOUDPAKKINGEN

Deze bijzonder verfrissende pakking op basis van natuurlijke ingrediënten gaat vermoeidheid en zwelling vanwege ophoping van vocht tegen(bv oedeem) . Het probleem ligt in een vertraging van de micro doorbloeding waardoor er een circulatoire stase ontstaat. De werking van deze pakking is dan ook gericht op het verminderen van zwelling, gaat jeuk , droogheid en schifering tegen en brengt de huid tot rust. Bevat geen parfum!

STRIAE

Ook wel ‘stretchmarks ‘genoemd. Ontsierende littekentjes te wijten aan een vermindering van elasticiteit in het bindweefsel. Een van de meest voorkomende oorzaken zijn lokale gewichtstoename (bv zwangerschap) waardoor er micro trauma’s ontstaan. Door de behandelingen te richten op het verhogen van de elasticiteit, afvoer van stoffen te bevorderen en bloedcirculatie te beschermen kan schade voorkomen worden en indien reeds aanwezig vermindert worden. Zie ELAST-S productlijn.

RUGBEHANDELING

Specifieke lokale behandeling waarin de aandacht gaat naar het zuiveren en detoxen van het ruggebied. Aan te bevelen bij acne probleem.

ZWANGERSCHAP

In deze mooie periode een beetje aandacht voor jezelf is geen overbodige luxe! De aandacht van deze behandelingen gaat uit naar rust, ontstressen en kalmeren. Met name wordt de elasticiteit van de huid aangepakt, deze moet tenslotte voorbereid zijn op het lokaal vermeerderen van volume en, als het even kan je behoeden voor striae! THALASSO therapie is bij uitstek geschikt, Dode Zeezouten en/of algen gecombineerd met de Balneotherapie, of modderpakkingen. Heerlijk ontspannen je laten masseren met etherische oliën is altijd een goede keuze.

ANTI AGING

Deze speciale anti-oxidanten behandeling richt zich op het verouderingsproces van de huid. Gebaseerd op het Bio Revitalization proces (Biolifting) waarbij de huidcellen van nieuwe energie worden voorzien door hun stofwisseling te stimuleren en vrije radicalen te bestrijden. De normale fysiologie van de cellen zal worden hersteld, celfuncties gestimuleerd, gevoed en beschermt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerd ATP molecuul, hoge concentraties van Vit C (ascorbinezuur van 20%) en vitamine AEF concentraat. Bioage serum zorgt er tevens voor dat de biologische leeftijd van de huid in overeenstemming wordt gebracht met je werkelijke leeftijd! Deze QUALITY OF LIFE behandeling wordt gecombineerd met een algen of modderpakking.