GEPERSONALISEERDE PEELING

Op maat gemaakt voor de huidconditie op dat moment! Een complete behandeling gericht op het afbreken van dode huidcellen en reinigen van onzuiverheden. Het fysiologisch evenwicht in de huid wordt weer herstelt dankzij de samenwerking van diverse actieve werkstoffen! De huid wordt steviger en de porien staan niet langer wijd open.

IJZERMASKER

Ervaar het ‘magnetische’ effect van het ijzermasker!!
Een exclusief patent van de Dermophisiologique laboratoria. Een drie in één behandeling. Dieptereiniging, versteviging en revitalisering. Zweet- en talgklieren van de haarzakjes worden gereinigd en de hydro-lipid film wordt vernieuwd, m.a.w. comedonen worden verwijdert en de talgproductie vermindert! De wijze waarop dit wordt gedaan is UNIEK! Een ultrafijne emulsie waaraan ijzerdeeltjes zijn toegevoegd wordt als een masker opgebracht, na enkele minuten wordt dit verwijdert met een speciale magneet. Vervolgens wordt een tonic opgebracht die de huid demagnetiseert en normaliseert. De huid voelt als herboren aan, elastisch, stralend, stevig en zijdezacht. Geen stoom, geen pijnlijke comedonen verwijderen! Op een doeltreffende, natuurlijke en simpele manier wordt de huid van zijn dode huidcellen ontdaan terwijl tegelijkertijd de micro doorbloeding een lift krijgt en de natuurlijke barriere van de huid zich herstelt. Geschikt voor ALLE huidtypes, dus ook de meest gevoelige!

OOGBEHANDELING BIOLIFT 360°

Deze specifieke oogbehandeling kan als optional of in een complete behandeling worden uitgevoerd. Vanwege de afwijkende zuurgraad en specifieke anatomie en fysiologie van het oogcontour is deze gepatenteerde methode getest op skin compatibility (verdraagzaamheid). Natuurlijke ingrediënten en bio-technische werkstoffen zorgen voor een krachtig herstel van o.a. vochtophoping (wallen), donkere kringen, kraaienpootjes en verslapte huid. Op IEDER huidtype! Na plastische chirurgie, zoals een ooglid correctie wordt het natuurlijke herstel bevorderd en versneld!

STANDAARD:

Na een huiddiagnose wordt een behandeling samengesteld gericht op de actuele huidconditie. Op basis hiervan wordt gekozen voor de op dat moment optimale behandeling. Iedere behandeling bevat een reiniging, ontgifting, peeling, aromatherapie, massage en masker.

OSMODERM

Deze behandelingen hebben als specialiteit Dode Zeemineralen! Door stimulatie komt de energiestofwisseling weer in balans en dit heeft voor onze huid zeer belangrijke gevolgen: verhoging van het celmetabolisme, ontgifting en re-oxygenatie, de vochtgraad herstelt en mineralen en spoorelementen worden aangevuld. Bij uitstek geschikt voor de grauwe, futloze, slappe en/of verouderde huid. Maar kan ook een verhoogde stofwisseling (overactief) naar beneden bijstellen zoals bij huidirritaties, verhoogde talgklierfunctie of schilfering.

THERMOFANGO

Door de bijzondere samenstelling van modder, algen, natuurlijke extracten en klei wordt deze therapie veelvuldig ingezet bij uiteenlopende problemen; van cellulite tot een slappe, matte of acne-gevoelige huid. Door de zuiverheid en concentraties van actieve ingrediënten kan de doorbloeding op een positieve en negatieve manier (koud-warm) beïnvloed worden. Gevolg hiervan is dat de capillairen zich openen en zuurstof en voedingsstoffen (vitamines, eiwitten) tot zich kunnen nemen, vocht afvoeren en zuiveren!

EOS

Cosmetische peeling zonder Botox! Deze gecombineerde peeling bestaat uit 3 verschillende zuren met een Ph waarde van 2,5! AHA (glycol, melk- en appelzuur), stimuleert tot een verhoogde aanmaak van fibroblasten (bindweefsel), collageen en elastine. BHA (salicylzuur) gaat verhoorning tegen en is anti-bacterieel. AKA (druivenzuur) werkt regenerend, is anti-bacterieel, reinigt en herstelt de talgproductie. Bij een verouderde huid neemt huidverdikking af, verminderen de rimpels, ouderdomsvlekken verminderen , vermoeidheid neemt af en de huid ziet vrijwel onmiddellijk glad, stevig en stralend. Bij een vette of acne gevoelige huid worden comedonen en puistjes gereduceerd. Multifunctioneel voor gezicht,hals, decolleté, borsten en handen.
Door de juiste concentratie is deze methode NIET AGRESSIEF en garandeert een VEILIG resultaat!

HYPERPIGMENTATIE

Een cosmetische behandeling om hyperpigmentatie en ouderdomsvlekjes te bestrijden. White Line bevordert en normaliseert de fysiologische pigmentatie, verbleekt bestaande vlekken en voorkomt vorming van nieuwe. Door een selectie van actieve werkstoffen aangevuld met krachtige anti-oxidanten werken deze op een veilige manier zonder bijwerkingen en hebben geen invloed op de normale pigmentatie van de huid! De behandeling dient thuis tenminste 2 maanden te worden voortgezet. Risicogroepen zoals bv. zwangeren, gebruik van anticonceptie, hormonale invloeden (acne), fotosensibilisatie door geneesmiddelen of overmatig zonlicht kunnen preventief behandeld worden.

ANTI-OXIDANT & ANTI-AGING

Deze behandeling richt zich met name op het degeneratieproces van de huid. Gaat verval tegen en/of repareert. Bevat een gepatenteerd bio-technisch hyaluronzuur welke in synergie met vitamines A, E en C zorgen voor celgroei en werken als anti-oxidant. Minerale zouten (o.a. calcium, zink,magnesium) en aminozuren (glycine,arginine) voorkomen degeneratie van elastine. Door het bevorderen van collageen en bestrijden van vrije radicalen krijgt de huid een fris uiterlijk.

BIOLIFTING 360°

Gebaseerd op bio-revitalisatie. Op een natuurlijke manier worden de huidcellen van nieuwe energie voorzien door hun stofwisseling te stimuleren en vrije radicalen te bestrijden die verantwoordelijk zijn voor oxidatieve schade op celniveau. Al na de eerste behandeling voelt de huid steviger rondom de ogen, lippen en contouren. Deze behandeling bevat wederom een gepatenteerd ATP molecuul waardoor alle verouderingsverschijnselen verminderen. Biovitamine C, puur ascorbinezuur met een concentratie van 20%! blokkeert door zijn krachtige anti-oxidatieve werking de vorming van melanine (donkere pigmentvlekken). Biovitamine A,E en F is van vitaal belang voor de huid om de fysiologie te normaliseren en hebben belangrijke anti-aging eigenschappen. De huid krijgt zijn natuurlijke zachtheid, vochtgehalte en elasticiteit terug!

D-MAN

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld voor mannen van iedere leeftijd. Aangezien de mannelijke huid iets dikker en vetter is en een lagere zuurgraad heeft dient hij overeenkomstig behandeld te worden. Door de normale anatomie en fysiologie te herstellen, micro bloedcirculatie en afvoer van afvalstoffen te stimuleren wordt de normalisering van talg- en zweetklieeren hersteld en vernieuwd. Een krachtige mannelijke behandeling met een knipoog naar de vrouw.